31-12-17

Dit Was 2017

2017 Loopt op haar einde en dus is het weer de hoogste tijd voor een jaaroverzicht .

- We zijn het jaar gestart op 1 Januari met een bevroren GeoArt en daarna was het weer heerlijk thuiskomen in de Laundry . Ik rij met de fiets naar Bang Saen en log mijn eerste D5/T5 met Sandra en Marc .
- In Februari is het bibberen en beven en gaan we sneeuwcachen met Team 100 Acre Wood .
- Maart : We gaan een weekendje naar Parijs voor de nieuwste expo van Invader .
- April : We gaan een rondje fietscachen in Tilburg . En terwijl Philippe Songkran viert in Thailand , breng ik Pasen door aan zee en vier ik met de familie Schagen het 25 jarig bestaan van Disneyland Parijs .
- In Mei zetten we een olifant op de kaart en loggen GC40 , onze 5000e cache .
- Juni staat volledig in het teken van Azië met 3 Aziatische markten .
- Juli , Zomervakantie : Mijn reis naar Shanghai kon helaas niet doorgaan maar daardoor genoten we des te meer in Thailand waar ik 2 cachetrails doe .
- In Augustus gaan we een weekendje naar Lille en dan is er de voethistorie .
- September zit ik grotendeels thuis de dagen af te tellen tot ik terug te been ben en in Thailand wordt de verhuis van de Laundry voorbereid .
- In Oktober vliegen we voor het eerst met Quatar naar Thailand waar we onze nieuwe thuis gaan inspecteren . We gaan naar Halloween in Disneyland , doen enkele historische caches met Ruud en Ria en ik ga naar Brussel voor mijn Visum voor China .
- November staat volledig in het teken van Geocaching met het GIFF event en de GeoArt Dit is Belgisch .
- December begon met een wit sneeuwtapijt gevolgd door heel wat nattigheid . Zoals elk jaar is December een drukke werkmaand , de weinige vrije tijd die er over blijft doen we het rustig aan . We eindigen 2017 met een GCouvenir en vieren Oud en Nieuw Thailandtime met Utan .

2017 was op emotioneel vlak een zwaar en bewogen jaar maar we zijn er door geraakt ! Marco Borsato mag dan wel zingen “De meeste dromen zijn bedrog !” , wij wisten kracht uit onze droom te putten en kijken vol goede moed naar de toekomst . Ook Geocaching werkte therapeutisch . Het buiten zijn doet goed en het schattenzoeken verzet de gedachten . Wat de GC statistieken betreft , mogen we van 2017 wel zeggen dat het een topjaar was . Het was het jaar van de GeoArts met Twinpeaks , Olli , Go4Smiley en Dit is Belgisch . En er liggen nog 3 opgeloste GeoArts klaar voor het nieuwe jaar .

Drie wijzen uit het Westen , Walt , Martin en Obama leverden ons de slogan van het afgelopen jaar : 2017 , Building on Dreams . Dit jaar bouwen we verder en voegen Celine Dion toe aan het lijstje . Gesterkt door 2017 en klaar voor 2018 stellen we jullie onze nieuwe slogan voor : 2018 , The Power of A Dream !

Met de komst van het nieuwe jaar worden er tal van goede voornemens gemaakt en ook al doen we daar eigenlijk nooit aan mee , toch hebben we onszelf voorgenomen om dit jaar meer aan onszelf te denken . Een beetje gezond egoïsme kan geen kwaad , minder stress en meer ME-Time . Verder verandert er hier ook het één en ander op Phildieblog . Phildie’s Fotoalbum kende eerder al problemen door een update van Photobucket waardoor de oude foto’s niet meer beschikbaar zijn . We plaatsen ook steeds vaker foto’s op Facebook en daardoor hebben we besloten om vanaf heden de foto’s niet meer op de aparte blog maar mee hier tussen de tekst te plaatsen en dus te stoppen met de fotoblog .

2017.jpgDe foto’s van ons jaaroverzicht staan ook weer op Facebook in het album "Dit Was 2017" .

Aan al onze volgers : Een fijn Oudjaar en onze beste wensen voor het nieuwe jaar !

19:26 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.