20-06-17

Merksem In Kleur

Tijdens het Pinksterweekend vond in Merksem het Mark Some Streetart Festival plaats . Tim “Streetartwerpenaar" , Facebookvriend en organisator van het festival vond dat Merksem wel wat meer kleur kon gebruiken . Tijdens dit event werd op een twaalftal locaties in Merksem graffiti art aangebracht door artiesten uit binnen- en buitenland .

Doordat we op Pinksterzondag naar Brugge geweest zijn voor het Thailand in Brugge Festival (Hierover later meer) wilden we Tweede Pinksterdag een kijkje gaan nemen naar de nieuwe kunstwerken in het Merksemse straatbeeld . Tijdens onze tocht door Merksem komen we enkele pareltjes tegen en ontdekken zelfs na meer dan 20 jaar in Merksem te wonen enkele nieuwe plekjes .

Net zoals het Mark Some Festival hebben we zelf ook voor wat kleur gezorgd in het straatbeeld van Merksem . De Merksemse Geocaching community wordt steeds groter en de laatste weken zijn er enkele nieuwe caches verschenen in de buurt dus was het hoog tijd om deze om te zetten in smileys . Daarboven hebben we in navolging van onze reeks Langstkanaal caches zelf ook terug drie nieuwe caches geplaatst .

De foto’s van onze tocht door Merksem staan ook weer online . Voor een verfrissende duik in de wereld van de Merksemse StreetArt , gewoon even doorklikken naar ons fotoalbum !

 photo Mrksem20_zpsmn2s9frn.jpg

06:44 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Geocaching, StreetArt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.