09-01-17

Happy Cachy 2017

Eerst en vooral een gelukkig 2017 gewenst ! Dat het nieuwe jaar jullie veel liefde en geluk mag brengen en dat ook enkele van jullie dromen in vervulling mogen gaan .

Zoals de voorgaande jaren hebben we ook dit keer met Oudjaar twaalf uur niet gehaald en lagen we al om 22.00 in ons bed . Wonderbaarlijk genoeg hebben we zelfs om middernacht het vuurwerk niet eens gehoord . Nieuwjaarsdag moest ik niet werken dus genieten we van een feestelijk ontbijtje en tegen 10.00 gaan we op pad voor de eerste smileys van 2017 . Tijdens de Kerstdagen had ik het reeksje Twin Peaks voorbereid en dus zouden we dat vandaag gaan doen .

De Twin Peaks reeks bestaat uit 26 Mysteries en vormen een mooi stukje GeoArt . GeoArt is een reeks caches in een bepaald figuur , in dit geval het Twin Peaks logo . De puzzels hebben allemaal betrekking op de gelijknamige tv-serie . Zelf heb ik er nooit 1 aflevering van gezien maar Google wist met de meeste vragen wel raad . Omdat het flink koud is op deze eerste dag van het jaar besluiten we om het rondje zo veel mogelijk met de auto te doen . Hier en daar moeten we alsnog een flink stuk door de kou . Onderweg komen we nog een groepje cachers tegen met het zelfde plan als wij . De tocht gaat door het bevroren landschap van Beveren en Zwijndrecht .

Zo’n 17 kilometer en 3 uur later komen we bij de Twin Peaks Bonus . Alle 26 caches werden vlot gevonden , al ging het loggen niet van zelf . De eerste gingen nog redelijk maar naarmate mijn handen steeds kouder werden , ging ook het schrijven er op achteruit . Na de bonus was het hoogtijd om warmere oorden op te zoeken .

Thuis , na het ontdooien van de vingertoppen , worden de logjes verstuurd en daarmee zijn de eerste caches van 2017 gelogd .

Happy cachy 2017 !

Vorig jaar hadden we in April nog een Nieuwjaarsfeestje . Dit jaar werden de Nieuwjaarsbrieven net iets sneller voorgelezen en zo hadden we afgelopen zondag het Nieuwjaarsfeestje met de familie en ook dit ging gepaard met enkele Winterse smileys . Samen met mijn neefje en nichtje trotseren we de resterende sneeuw en lopen een toertje van 10 . Terwijl Stino de GPS hanteert , ontfermt Ninke zich over Geo en Guillaume . De meeste caches laten zich vlotjes vinden en Pépé was er om te helpen bij de moeilijkere .

Feestjes bij ons thuis gaan altijd gepaard met een heus eetfestijn en dat was dit keer niet anders . Er wordt gelachen en gezwansd en natuurlijk lezen de kids hun nieuwjaarsbrieven voor .

’s Avonds maken we het niet te laat want Maandag is het alweer school en dus moeten de jongsten op tijd naar bed .

Vandaag is het Verloren Maandag en daarmee sluiten we de feestdagenperiode officieel af .

De foto’s van ons cachy begin van het nieuwe jaar staan ook weer online . En dan is het nu toch wel echt aftellen naar onze Thaise thuis voor de Wintervakantie .

"

17:56 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Geocaching, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.