14-11-16

Remember November

11 November , Wapenstilstand : Op deze dag wordt het einde van de Eerste Wereldoorlog herdacht opdat we dit nooit zouden vergeten ! Voor velen was dit weer een verlengd weekend en ook al moest ik werken , tussendoor hebben we wel genoten van een rondje Geocaching in de buurt .

Zaterdag is de Stoomboot weer in Antwerpen aangekomen en laait de Zwarte Pieten kwestie weer op . Dit jaar werd de Sint vergezeld van een afgewassen versie Pieten . Geo en Guillaume hebben de aankomst thuis voor de buis gevolgd en hebben ook hun brief al klaar . Nu maar afwachten of ze wel braaf genoeg zijn geweest …

Van de week zag ik op Facebook een bericht voorbij komen dat KFC aan het onderhandelen is om in België voet aan de grond te zetten . Het eerste filiaal zou , hoe kan het ook anders , in Antwerpen komen . Met dat bericht kregen we spontaan zin in kolonel Sanders zijn kip en zo zijn we zondag richting Breda getrokken . Onderweg pikken we enkele caches op en zetten weer een aantal smileys op de kaart . We beginnen bij de Carpoolcache van Ulvenhout , loggen we twee Earthcaches , enkele Tradi’s , 3 voortuincaches en nog een paar opgeloste Mysteries . ’s Middag gaan we lunchen bij de Kentucky Fried Chicken want dat was de hele aanzet voor dit uitstapje . Nadien gaan we nog even langs de Mediamarkt en eindigen doen we bij Bredaas Eerste Carpool Cache .

Zolang het weer het toelaat trek ik er ook ’s maandags nog steeds op uit om hier en daar wat smileys te oogsten .

De foto’s van ons cache uitjes samen met het rondje van het GIFF event staan ook weer online .

 photo Nov14_zpsjyxmanvh.jpg

17:18 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Geocaching, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.