27-10-16

Véronic DiCaire , Voices

Gisteren zijn we naar het optreden van Véronic DiCaire geweest in de Antwerpse stadsschouwburg . Een avondje weg van alle stress en gewoon genieten , daar hadden we echt nood aan !

Véronic DiCaire is een Frans Canadese , geboren in Ontario en al enkele jaren razend populair in haar thuisland , Zwitserland , Frankrijk en Wallonië , waar ze al meermaals voor grote uitverkochte zalen optrad . Véronic werd gelanceerd in 2008 door Céline Dion . Die had haar gevraagd om het voorprogramma te verzorgen op haar Taking Chances Tour . Het publiek en de media vielen massaal voor haar imitaties van de grote sterren . Véronic speelde in het verleden mee in de Franstalige versies van ‘Grease’ en ‘Chicago’ en bracht ook twee soloalbums uit . Daarnaast jureert ze in de Franse X Factor en is ze een veelgevraagde gast op de Franse TV .

Tijdens Celine Dions laatste bezoek aan Antwerpen afgelopen Juni mocht DiCaire het voorprogramma verzorgen en daarmee werd ze voor het eerst in Vlaanderen geïntroduceerd en gisteren stond DiCaire voor het eerst met haar show Voices in Antwerpen .

In haar show Voices “De vrouw met honderd stemmen” imiteert ze op indrukwekkende wijze artiesten als Céline Dion , Adèle , Tina Turner , Lady Gaga , Rihanna , Christina Aguilera , Britney Spears , Whitney Houston , Gloria Estefan , Shania Twain , Dolly Parton , Madonna en nog vele anderen …

Bijgestaan door haar muzikanten en 4 danseressen geeft Véronic een twee uur durende show zonder pauze . Prachtige vertolkingen van ’s werelds grootste diva’s en tussendoor wat humor bezorgen ons een fijne avond . Net wat we nodig hadden !

 photo Veronic-dicaire_zpsudyyxa4o.jpg

20:29 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.