10-09-16

Netflix VS UGC Unlimited

We zijn nu bijna twee jaar Netflix en merken dat we daardoor steeds minder naar de cinema gaan . De laatste 12 maanden zijn we nog maar amper naar de film geweest . We hebben er lang over getwijfeld en wie weet dat we ooit wel spijt krijgen van onze beslissing maar momenteel is het financieel niet voordelig meer om de kaart te houden en dus hebben we onze UGC Unlimited opgezegd .

Als er nog eens een film speelt die we perse op groot scherm willen zien dan kopen we wel een los ticket .

We zijn helemaal Netflix en hebben al flink wat feuilletonnekes versleten : Marco Polo , White Color , Reign , The Musketiers , The Vampire Diaries en The Originals , House , ...

Momenteel zijn we bij seizoen 5 van House dus nog heel wat afleveringeskes te gaan en ons lijstje met nieuwe series wordt er ondertussen alleen maar langer op . Kortom Netfix staat garant voor nog heel wat leuke avondjes TV tijdens de komende Winterperiode .

Door deze wending zal er in de toekomst minder filmnieuws op onze blog verschijnen maar dat was het laatste jaar ook al zo . Maar verder blijft Phildie's Blog gewoon doorgaan hoor .

 photo netflix-films_zpswdymbnsp.jpg

07:57 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Film, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Philippe en Dieter ik ben dat hier eens gedeeltelijk af geweest , en bijna allemaal zijn ze hier 5 jaar of 6 jaar , en sommige nog meer jaren dat die hier allemaal weg zijn , als je dat bekijkt allemaal meer dan 2.000 dagen al weg , en er zijn er bij van meer dan 3.000 dagen dat ze hier al weg zijn , dat e-mail adres is nog geldig maar ik ga naar proximus , en ik ben ook van zin om hier een blog te maken , natuurlijk zijn er hier wel nog die ik ken van vroeger , die zal ik nog terug leren kennen

Gepost door: Gentiel De Bruyne | 17-09-16

De commentaren zijn gesloten.