23-05-16

Treasure Hunt 366

We did it ! Het is ons gelukt ! Na bijna vijf jaar Geocaching hebben we afgelopen maandag de laatste nog openstaande dag op de Geocaching kalender ingevuld .

We zijn Mei traditioneel op de Eerste Mei begonnen . Ook dit jaar moest er weer gewerkt worden op de Dag Van De Arbeid maar na t werk wilde ik nog even buiten en zijn we frietjes gaan eten . Terwijl we in de frituur zaten kregen we mail binnen van een nieuw uitgekomen cache op slechts een paar kilometer . Ik ben wel fanatiek maar een First To Find jager ben ik niet en dus genieten we rustig van onze frietjes . Na de maaltijd besluiten we om toch nog even tot bij de cache te rijden en loggen tot onze grote verbazing 1,5 uur na publicatie toch nog een FTF . Wanneer we terug bij onze auto komen , komt net de STF er aan . Tja dat is altijd een beetje balen natuurlijk . Maar goed wij zijn de First of May begonnen met een First To Find !

Maandag 2 Mei , geniet ik van een cacherondje langs de E10 plas in Brecht . Heerlijk ontspannen op de fiets in de zon . Ik slaag er echter niet in het voltallige rondje binnen mijn planning af te krijgen en zo zijn we zondag 8 Mei , Moederdag , na het werk dit reeksje gaan afwerken .

Pinksterweekend hebben we in Brugge ingevuld en dus restte ons enkel nog 21 , 22 en 23 Mei .

Zaterdag zijn we ’s avonds naar het Fort van Merksem getrokken . Na 20 jaar in Merksem te wonen , hebben we dit stukje van Merksem eindelijk eens komen ontdekken . We beginnen met een snelle oppikker gevolgd door de Multi “Op avontuur in Merksem” . Bij deze Multi lopen we vast op WP2 . En dus wordt dit een onmogelijke zaak . Dan maar over naar nummer 3 . Een leuke Tradi waarbij we gaan vissen . Dat is nog eens een leuk idee voor een cache in Thailand . Na onze tweede log , maken we nog een wandelingetje door het park van het Fort van Merksem en gaande weg komen we enkele bekende beelden tegen . Ik zoek de foto’s van de Multi op en ja hoor dit is de zelfde foto als die van de eindlocatie van de Multi . Nog even zoeken en we hebben hem te pakken . Lang leve 4G ! Na onze ontdekking van het fort van Merksem genieten we thuis nog van de meest recente aflevering van Game of Thrones .

Zondag 22 Mei : De voorlaatste openstaande dag op de kalender . Eens om de zoveel tijd gaan we naar Hulst om boodschappen en zoals steeds wordt dit dan gecombineerd met een rondje caches . We beginnen ’s morgens op de parking langs de E34 bij de afrit Hulst en cachen onszelf tot in Sint Jansteen . Tegen de middag komen we aan in Hulst waar we eerst lekker gaan Chinezen alvorens we aan ons boodschappenlijstje beginnen . Terwijl we binnen zitten bij de Chinees begint het te regenen en het ziet er niet naar uit dat het voor het eerst gaat stoppen . Dus gaan we na het eten over tot de boodschappen en rijden daarna terug huiswaarts . We hadden nog enkele caches op het programma staan voor op de terugweg maar dit werd beperkt tot ééntje op de carpoolparking aan de oprit van de E34 in de tegenovergestelde richting als diegene die we vanmorgen als eerste logden . De rest zal weer voor een volgende trip worden .

De regen blijft maar komen en dus genieten we de rest van deze zondag thuis met Netflix en een kopje thee .

Maandag den drieëntwintigste , de laatste ! De regen gooit serieus roet in het eten of beter gezegd in mijn cacheplannen . Maar ik moest en zal die laatste dag ingevuld krijgen dus ben ik op zoek gegaan naar een snelle oppikker waar ik met de auto dicht bij geraak . In combinatie met de wekelijkse boodschappen werd deze gezocht , gevonden en gelogd . Daarmee is onze kalender ingevuld !

Way to 366 : Sinds we begonnen zijn met Geocaching in Augustus 2011 hebben we 1748 dagen nodig gehad om de Geocaching kalender vol te krijgen . Van die 1748 dagen hebben we er 559 gecached . Alles samen goed voor 3953 gevonden caches . Nu we deze opdracht volbracht hebben , valt er toch wel een beetje een druk weg . Het is en blijft een hobby maar ergens zit er toch ook wel een competitie gevoel in . Onze volgende uitdaging is de Fizzy Challenge waarbij je alle 81 combinaties in Moeilijkheidsgraad en Terrein moet hebben gevonden . Nu gaan we daar iets minder fanatiek mee om maar natuurlijk willen we ook dat raster ooit eens vol krijgen .

Op naar onze nummer 4000 !

De foto’s van onze invuldagen van Mei staan ook weer online !

"

13:13 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Geocaching, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.