27-04-16

April Fulls

In navolging van het eerste bericht van deze maand , April Fools , volgt hier het laatste : April Fulls . Ook de voorbije maand hebben we de nog openstaande dagen op onze Geocache kalender weer ingevuld . Resten ons nog een paar dagen in Mei en dan hebben we eindelijk de 366 dagen vol . Nu ging het er in April wel een pak makkelijker aan toe dan de vorige maanden doordat de nog openstaande kalenderdagen vooral op zon- en maandagen vielen . Al kregen we af en toe wel af te rekenen met Aprilse grillen .

Het verslag van het eerste April weekend naar Berendrecht en Zandvliet , het Brugse Beer Event en het CITO in Vlissingen hebben jullie al gekregen . De laatste zondag van deze maand zijn we naar het Waasland gereden om daar het rondje Kunst in de straat en Zwindrecht op te pikken . Dit werd gecombineerd met enkele opgeloste Mysteries en losse Tradi's . De Aprilse grillen waren vandaag wel heel heftig . Onderweg hebben we meerdere hagelbuien over ons heen gekregen maar we laten ons niet tegenhouden , al gaan we tussendoor wel even schuilen in de auto tot het ergste gepasseerd is . We rijden langs verschillende forten , belanden op de carpoolparking , springen over een beek om binnenweg te nemen en eindigen in een ecologische tuin .

's Middags zijn we klaar met het weer en houden het voor bekeken en rijden we naar Antwerpen voor een uitgebreide Asian lunch . We hebben er toch weer 12 binnen en zijn weer een heel stuk opgeschoten met de reeksjes . De verdere namiddag brengen we thuis door onder een dekentje met een heerlijk kopje thee . Het lijkt wel Winter te worden in plaats van Zomer .

Daarnaast ben ik 's maandags op pad geweest om de overige dagen verder in te vullen . Daarvoor trok ik naar Brasschaat , Putte en Burcht . In Brasschaat werkt ik een reeksje af dat ik in Maart al was begonnen . Maar door het ontbreken van een cache kon ik het reeksje niet afmaken . Ondertussen is de vermiste cache vervangen , gevonden dus kon ook de bonus gelogd worden . In Putte combineerde ik mijn boodschappen met enkele lang geleden opgeloste Mysteries en zoek ik het hoger op voor mijn eerste echte boomcache . Ik eindig de maand op Linkeroever in een natuurgebied waar ik vogels ga spotten en de Braakberg beklim . Kortom de maandagen waren nog nooit zo avontuurlijk als de afgelopen weken . En deze trend wil ik voortaan 's maandags gewoon verder zetten . Je vrije dag dient om te ontspannen en dit is voor mij 100% ontspanning !

Samen met dit bericht staan ook de foto's van April online .

"

07:43 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Geocaching, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.