31-12-15

Dit Was 2015

31 December 2015 , Oudejaarsavond : Wij zitten lekker thuis op de bank en tellen af naar het nieuwe jaar maar voor we 2015 de rug toe keren , hebben we nog een overzichtje voor jullie gemaakt .

- 1 Januari : We beginnen het jaar met onze 2500e cache tijdens een eventje . Verder gaan we naar China Light in de Zoo en tijdens onze eerste meet ’n greet met Team 100 Acre Wood van het jaar gaan we op zoek naar Dolfje Weerwolfje . Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer uitrusten in Thailand waar we enkele mooie plekjes herbeleven .
- In Februari vieren we het Jaar van de Geit en kijken vooral uit naar beter weer .
- Maart : Er worden heel wat herinneringen opgehaald in Den Bosch met de familie Löke . We beleven Pi-Day en wandelen opnieuw de Meridiaan van Parijs .
- In April maken we kennis met een nieuwe vorm van Geocaching , namelijk de Wherigo . Voor het derde jaar op rij gaan we naar het Brugse Beer Mega Event en komen oog in oog te staan met de leeuw van Waterloo .
- In Mei leggen alle vogels een ei . Geocaching heeft ons deze maand geen windeieren gelegd ! We vieren 15 jaar Geocaching in Lille tijdens mijn verjaardag . En ook de rest van de maand is het al Geocaching wat de klok slaat .
- Juni komt voor Juli en we gaan in volle voorbereiding voor onze Zomer . We herbeleven Keulen en beginnen aan de Road Trip Challenge . Daarnaast zijn we begonnen aan het invullen van onze cachekalender .
- Juli : Naar aanleiding van ons 10-jarig huwelijk keren we terug naar Andalusia voor een prachtige Zomervakantie en worden overspoeld met herinneringen . Verder worden er beslissingen genomen en knopen doorgehakt .
- Augustus : Onze twee auto’s gaan weg en maken plaats voor twee nieuwkomers .
- In September ronden we ons Road Trip Avontuur af in Parijs . Duiken in het menselijk lichaam , doen weer eens een trailtje en genieten van de Antwerpse haven .
- Oktober : Net zoals September staat water centraal in deze maand . We genieten voor de zoveelste keer van Zeeland , trekken richting Soest en zetten het Winteruur in met een Netflix marathon .
- November verliep niet echt zoals gepland . De wereld staat even stil na de aanslagen in Parijs maar desondanks gaat het leven door en wordt Philippe zijn definitieve auto geleverd .
- December , de zwaarste maand : Ook al was het weer de afgelopen maand December eerder Lente te noemen , het is en blijft de zwaarste maand van het jaar . Naast onze twintig jaar samen in Luik hebben we eigenlijk weinig gedaan .

2015 , Living Memories ! Het afgelopen jaar was een samenraapsel van herinneringen van de voorbije 20 jaar . Al was er hier en daar ook wel ruimte voor vernieuwing . Naast herinneringen leverde 2015 ons ook weer enkele mooie souvenirs op en dan bedoel ik dus Geocaching souvenirs . We zijn in Juni begonnen met het dichtwerken van onze Geocaching kalender . Ondertussen is de kalender tot en met December ingekleurd al was het vooral Philippe die deze laatste weken er voor gezorgd heeft dat we er in geslaagd zijn . Daarboven hebben we vandaag nog een laatste souvenirtje binnen gehaald . Maar we moeten nog tot en met Mei om de gaten in de kalender te dichten . Ja , Geocaching maakt nog steeds een groot deel uit van ons leven en dat zal in 2016 ook wel zo zijn …

In 2016 gaan we verder waar 2015 gestopt is . Onze slogan voor de komende 12 maanden luidt dan ook als volgt : 2016 , Making New Memories ! Daarmee doelen we vooral op het feit dat we het nieuwe jaar heel wat dingen anders willen doen en voor vernieuwing gaan . Nieuwe avonturen beleven , nieuwe plekken ontdekken en hopelijk mooie herinneringen maken voor de toekomst . Daarnaast zal er natuurlijk altijd plek blijven voor enkele vaste waarden maar dan wel met een twist . 2016 , wij zijn er klaar voor !

De foto’s van ons jaaroverzicht staan op Facebook in het album "Dit Was 2015" en daarnaast hebben we ook nog een fotoalbum “Dit Was December” op onze blog gezet .

Alvast een mooi jaareinde en een goed begin !

"

18:39 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.