30-11-15

November Plan B

November loopt op haar einde en wat we vooral gaan onthouden is dat er deze maand niet veel gelopen is zoals gepland . Heel de kalender is omgegooid , van alle plannen die we gemaakt hadden voor November is er eigenlijk niet veel in huis gekomen ...

We waren de maand gewoon begonnen op 1 November maar dan begon het . 8 November : Philippe moest naar Brussel voor het werk en daardoor hebben we onze afspraak met de Schaagjes moeten annuleren . In de gauwte heb ik voor mezelf nog een Plan B bedacht en zo ben ik in de plaats op stap geweest in Schaarbeek met aansluitend het GIFF event .

Een week later , vrijdag 13 November , staat de wereld even stil door de aanslagen in Parijs . Alle sporen wijzen in de richting van de Brusselse randgemeente Molenbeek . Door de terreuraanslagen wordt het dreigingsniveau opgetrokken naar niveau 4 met alle gevolgen van dien . Het openbare leven in de hoofdstad valt volledig stil en alle grote events worden afgelast . Zo ook het lang voorbereidde Jubilarissenfeest van Carrefour . Zo zijn we vorige week dus niet naar Brussel geweest maar hebben we er een Lazy Sunday van gemaakt .

Tussen al het terreurnieuws door kregen we vorige week ook nog leuk nieuws binnen . Celine Dion komt volgend jaar terug naar Antwerpen . Natuurlijk wilde we tickets hebben en we hebben ze ook maar dat was niet voorzien en dat hapte toch gelijk een stuk uit het maandbudget . Maar goed dat besparen we ergens anders dan wel weer .

Afgelopen zondag is de Advent begonnen . Normaal gaan we tijdens het laatste weekend van November traditioneel naar Parijs om er de Kerstsfeer op te snuiven maar gezien de omstandigheden hebben we besloten om niet te gaan . En was het ook hier weer tijd voor een Plan B . In de plaats zijn we een rondje gaan cachen in Steenokkerzeel met toch een beetje een linkje naar Parijs . Vorig jaar hebben we enkele LEGO Mysteriecaches in Parijs opgelost , het rondje in Steenokkerzeel is op de zelfde puzzels gebaseerd en dus waren de oplossingen snel gevonden . Ondanks het wispelturige weer zijn we vandaag op pad gegaan en hebben dit kleine reeksje tot een goed einde weten te brengen .

En dan last but not least : 4 Maanden en 3 tijdelijke auto's later is Philippe zijn definitieve auto klaar . Eigenlijk zou deze pas eind December geleverd worden en dus ja zelfs dit liep niet zoals gepland . Maandag heeft Philippe een halve dag verlof genomen en zijn we samen onze nieuwe Audi A3 Sportback gaan halen . 's Middags zijn we een toertje gaan doen en hebben gelijk onze nieuwe cachemobiel ingewijd .

Ja , van onze plannen voor November is niet veel in huis gekomen . Gelukkighad ik snel een Plan B klaar en hebben we toch kunnen genieten van de alternatieven . Het enige wat deze maand wel gelopen is zoals we wilden is dat we ook November weer volledig ingevuld hebben op de cachekalender .

En dan breekt nu de drukke eindejaarsperiode weer aan . Er staat niet veel gepland voor de komende weken dus dan kan er ook niet veel fout gaan . Het enige wat we gaan proberen is om ook December volledig in te vullen .

De foto's van November Plan B staan nu ook online .

 photo NOV08_zpsl9lwrq69.jpg

19:33 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Geocaching, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.