23-11-15

Honger !

Normaal gezien zouden we afgelopen weekend in Brussel doorgebracht hebben voor het Jubilarissenfeest van Carrefour maar door de gebeurtenissen van de voorbije week is alles afgelast . Geen feest voor Philippe en dus ook geen dagje Geocaching in onze hoofdstad voor mij . In de plaatse hebben we er een Lazy Sunday van gemaakt .

Philippe krijgt via de Thaise les elke maand een nieuwsbrief met allerhande nieuwtjes en evenementen en zo was er afgelopen weekend in Schilde een Kerst- en Geschenkenbeurs en dus wilden we daar wel eens een kijkje gaan nemen . De opbrengst van de beurs gaat naar goede doelen in Bangkok en Pattaya en dus wilden we graag ons steentje bijdragen . We zijn zondagmorgen begonnen met verse pistoleekes en tegen 11.00 zijn we in de auto gestapt en naar Schilde gereden . We parkeren de auto vlak bij de beurs en maken een klein cachetoertje .

Na toch weer 4 smileys op de kaart gezet te hebben , trekken we naar de Wonderwijzer school waar de beurs doorgaat . Bij het binnenkomen waren we wel verrast door de extreem kleine omvang van het gebeuren maar er heerste wel een gezellige sfeer . We snollen een beetje tussen de kraampjes en dragen ons steentje bij . Alles voor een glimlach !

Na de middag gaan we een hapje eten en we eindigen onze zondag in de cinema voor het finale deel van The Hunger Games . De vorige film eindigde in District 13 waar de rebellen zich groepeerden en een aanval op het Capitool plannen . In dit laatste deel , The Mockingjay Part 2 , gaat Katniss voor de finale confrontatie met president Snow . Terwijl heel Panem in oorlog is , gaat Katniss samen met een select groepje naar de hoofdstad om er Snow te vermoorden en een einde te maken aan een tijdperk van Tirannie en honger …

We hebben lang naar het laatste deel uitgekeken maar , om in het thema van de film te blijven , we zijn zwaar op onze honger blijven zitten . We vonden het vorige deel al een beetje uitgerokken en dit laatste deel is nog erger . Ze hadden van de laatste twee delen gewoon 1 film moeten maken . We gaan de film niet volledig afbreken maar we zijn toch wel een beetje teleurgesteld !

’s Avonds kruipen we thuis onder een dekentje in de zetel en kijken nog een paar afleveringen van onze favoriete series op Netflix .

Zo’n rustig weekendje is eens wat anders maar dat moet toch niet te vaak hoor want dat zou al veel te gauw gaan vervelen . En dat weekendje Brussel , dat komt nog wel !

 photo Hungerjay_zpswerlsey2.jpg

11:22 Gepost door Philippe en Dieter xxx in Film, Uit en Thuis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.